Culturele verrassingen tijdens open dag DOAS

Op zaterdag 8 juni kun je een kijkje nemen in de ateliers van de creatieve broedplaats De DOAS. Naast een cultureel programma voor publiek is er dit jaar ook iets heel bijzonders aan de hand. Het Franse gezelschap Compagnie XY zal met verrassingsacts verschijnen in de gangen van de voormalige CTS.

Broedplaats de DOAS is centraal gelegen in de Leeuwarder wijk Huizum-west en biedt plek aan maar liefst 80 kunstenaars, creatieve ondernemers en sociale initiatieven. Ook is het een plek voor buurtbewoners, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en een bakje koffie komen drinken in de horeca. Twee keer per jaar openen de culturele ondernemers hun deuren voor het publiek, om te laten zien waar ze mee bezig zijn en waar ze trots op zijn: theater en dans, beeldende kunst, muziek en nog veel meer.

De acrobaten van Compagnie XY zullen artistieke interventies verzorgen voor het publiek. Daarnaast kun je genieten van dansoptredens van The Factory, theater van de Podiumschool, muziek van Timo de Fries en Brassband Hossanah, deelnemen aan workshops van onder andere Stoereloer en in de centrale projectruimte exposeren diverse kunstenaars uit het gebouw.

Het adres van De DOAS is Cornelis Trooststraat 48. De entree is gratis.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mirjam van Duin, 06-12465615 of mailen naar info@dedoas.nl.

Vereniging Floris Verster Ateliers
Brûsplak De DoasCornelis Trooststraat 488932 BR Leeuwarden

www.dedoas.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.